Stavgång

Jag måste bara berätta lite om i Torsdags.
Vi hade schemafri dag....alltså inga lektioner. Istället skulle vi se filmen Moulin Rouge. Alla sa att den vara super duper truper bra. Därför blev jag nästan lite besviken. Visst. den var bra men inte så bra....
Sen skulle vi gå ut och gå stavgång. I början var det jätte pinsamt. Man kände sig som en pensionär. Alla glodde på oss dessutom men man kan ju inte klandra dem. Tänk dig själv 30 ungdommar som går i 8:an, som går stavgång över barnhusbron och vidare längs karlbergskanalen........jag skulle själv ha skrattat om jag såg oss.
Men efter en stund vande man sig så då var det riktigt skönt. Jag, Cissi och Hillevi gick tillsammans och vi hade ett jätte intressant samtal.
När vi kom tillbaka till skolan skulle vi diskutera filmen och det var ju inte så jätte roligt precis eftersom Eva Datta (den berömda svenska läraren) var med.

Aja, nog om det

Bye, bye

Veterinärbesök mm...

Franska-provet i Tisdags tror jag gick ganska bra. Men hörförståelsen var rätt svår =I
I går var hela familjen till Albanos Djursjukhus med Bilbo. Det var 1 års kontroll. De lös i hans ögon och han var jätteduktig att stå still på bordet. Men när vi skulle lyfta upp honom kröp han ihop och backade mot dörren....stackarn.....men han var superduktig när han väl kom upp på bordet.
Sen skulle han få en lugnande spruta innan han skulle röntgas men jag vet inte vad som hände men allt som skulle sprutas in med sprutan kom inte in i honom så han fick en till. Och då blev han riktigt trött. Ansiktet hängde och när det var våran tur att gå in i röntgenrummet så vek sig benen under honom. Han vinglade jätte mycket så man började undra hur mycket han hade druckit...
Idag är han i alla fall sitt gamla vanliga jag.
 
Idag hade jag Hemkunskapsprov och det gick bra tror jag. Sen hade vi slöjd och nu är min klänning snart klar..........roligt!
Sen hade jag inte något piano för det var inställt pga fortbildning......lärarna ska uppmuntra flera att börja i kulturskolan.
Så nu har jag haft en lång och skön början av min fredagskväll.

Imorgon ska jag kanske till skansen och Bilbo ska ha 1 års kalas. Han fyller år på måndag så egentligen är det lite tjuvstart. Men det får ni veta mera om i morgon.

Puss och kram / ♥Sandra♥


Min helg

I fredags hade jag No prov och det gick nog sådär. Sista frågan fick jag nog fel på men resten gick ganska bra. Sen hade jag hemkunskaps prov också. Vi skulle laga en måltig och vår lärare gick runt och kollade så att man valde rätt livsmedel och gjorde allt på rätt sätt. Och jag tycker att det gick bra. På slöjden fortsatte jag på min klänning och den blir jättefin tycker jag. Sen var det en helt vanlig fredagkväll med pianolektion och tv-tittande.

I lördags gjorde jag inget speciellt. Jag bakade bröd handlade med mamma och så var vi ute på promenad med bilbo hela familjen. När vi kom hem var han jätte smutsig så då duchade och schamponerade honom. Efter duchen var han helt slut så då klippte vi hans klor, rengjorde hans öron, klippte håret vid tassarna och borstade honom.
Han blev så ren och fin så.

Idag har jag varit i kyrkan och efteråt spelade jag på orgeln medans mamma och pappa var och tittade på kakel till badrummet nere. Vi har planerat att göra om det vid midsommar. Sen bakade vi semlor. Det är kanske lite sent att göra det nu men aja. Bättre sent än aldrig.
Nu ska vi kanske gå ut och trimma Bilbo det sista och sen börjar ju One Tree Hill och Gossip Girl. Efter det kanske vi ska se på James Bond filmen "Mannen med den gyllene pistolen" för den är inspelad i Phuket...dit vi ska åka......jiippiii
Men jag måste hinna plugga lite franska också. Jag har prov på tisdag.

See you later alligator / ♥Sandra♥

E.M.D i Vällingby

Här är en video från när jag och Elisabet var i Vällingby på EMDs singering.


See you later alligator

Skön dag!

Idag slutade jag kl 11.09 och imorgon är det fredag. Det blir skönt med helg men jag har prov imorgon som jag inte känner mig så förberedd på. Nu har jag ätit pannkakor och tittat lite på tv. Men nu ska jag försöka vara lite duktig och börja plugga till komiprovet.

Jag förståt mig inte riktigt på vädret. Idag var det lika soligt och varmt i solen som igår men det snöade?....jag fattar inte....
Jag har en till rolig nyhet att berätta.

Gissa var det här är för ställe?



Det är Thailand!!!

Och igår bokade vi en resa så vi ska åka dit 22 december och vara där i två veckor.
Det är ganska långt dit men det är alltid roligt att se tram emot någonting.
Det ska bli jätteroligt.

Nu måste jag gå och plugga.......:(

See you later alligator / ♥Sandra♥

Nu är våren här...

♥Idag fick jag en sån där vårkänsla. Jag satt ute vid borden innan NO-lektionen och solen bara värmde och värmde. Det luktade vår, det kändes som vår och det såg ut som vår. Så nu närmar sig sommaren med stormsteg.

Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick jättebra. Jag hade redan sett mina omdömmen och jag är jättenöjd. Min sv lärare hade skrivit jätte bra på mig och det hade jag inte trott. Hon har faktiskt blivit bättre nu.

Eftre utvecklingssamtalet gick jag och mamma ut och shoppad. Jag köpte ett par röda örhängen och mamma köpte ett pärlhalsband och ett jättefint armband. Sen fikade vi scones vid vetekatten och sen kommer dagens höjdpunkt.
Vi gick in på en klänningsaffär som ligger på stora vägen vid centralen. Jag och mamma gick runt och kollade på massa klänningar och vi hittade en jättefin klänning som vi tog ut och kollade på lite extra. Och då kom expediten fram och frågade om vi ville ha hjälp. Mamma frågade vad den kostade och då sa expediten att jag skulle prova klänningen så skulle hon gå och titta. Jag gick direkt till provrummen och den var jätte fin.



Eller hur?

See you later alligator/ Sandra♥

En bra början

Igår var Elisabet och Sophie på EMDs singering. Elisabet fixade så att dem singerade deras singel till mej.
Sen kom dem till min skola och så tog vi sällskap hem. Jag hade piano lektion och det gick faktiskt jättebra.
Sen på kvällen åkte jag till kyrkan. Vi hade jätte kul. Vi ritade teckningar med höger och vänster hand när vi blundade, men även med munnen och när man trycker ihop läpparna och näsan.
Jag kan bara säga att alla var jätte flummiga och vi hade jättekul.

Idag vaknade jag kl 11 så nu är jag riktigt utvilad................eller inte....
I dag ska vi till Sophie och fira henne och Oliver. Sen ska jag, elisabet och sophie titta på melodifestivelen. RÖSTA, RÖSTA och RÖSTA på EMD. Om ni röstar på Caroline af Ugglas så är ni mina fiender forever. Fattar inte att man kan tycka hon är bra. Hon står på scen och viftar med armar och ben. Hon ser ut som en galen kossa!!!!
Mina liknelser är ganska udda men ni förstår nog ungefär vad jag menar.

See you later alligator/ ♥Sandra♥

RSS 2.0