Söndag 29/6

Förlåt att jag inte har skrivit på länge! Men det är ju sommarlov så man har ju annat för sig. Idag åkte vi till Bergianska botaniska trädgården, det var väldigt mysigt men Bilbo spydde i bilen och det var sååååå ÄCKLIGT!!!!! Jag har börjat sy på en klänning som jag har designat. Det är jätte kul! Jag saknar alla kompisar från skolan! Älskar er/ kramis på er och ha det bäst nu!!!

Onsdag 18/6

Idag var jag hos frisören! Jag klippte bara topparna och det blev mycket finare. Imorgon fyller Elisabet 17 år, fatta, hon fyller 18 nästa år! Saknar alla söta små sötnosar! Hej då, kramisar!

Äntligen!

Idag var det äntligen ganska fint väder! Vi var hos veterinären imorse med bilbo, det gick bra! Bilbo fick en sorute och veterinären gick igenom honom. SEn åkte jag och mamma och shoppade. Jag provade tusentals skor och köpte ett par solglasögon! Skitsnygga, tycker jag! hihi Sen låg jag i hängmattan och läste =)mysigt Vi köpte även förhäxads samlingsbox! Vi ses imorgon =)

Tråkigt

Varför blir det fult väder lagom till SOMMARLOVET!!! Det är så orättvist! Inatt sov jag hos Bilbo och det gick jätte bra! Sen har jag ritat av honom, jag blev faktiskt ganska nöjd med den! Jag har hittet en jäte rolig sida. Den heter vetgirig.nu! Hej då alla älsklingar!

Hej igen

Idag har vi städat. Mamma blev lite hysterisk men det gich ganska bra iaf! Nu är mina små kusiner här, jag har fått ont i huvudet, men nu när dem kollar på bolibompa (stavning?) så börjar det bli bättre! Bilbo är oxå trött han har träffat så många nya människor så nu sover han som en stock! Hej då!

God natt

Förlåt att jag inte har skrivit nåt idag! Men det är ju sommarlov så jag kommer nog inte skriva så mycket! Imorgon kommer mina små kusiner och hälsar på främst för att träffa Bilbo...undrar hur det kommer gå! God natt! Ha det bäst

Fredrika <3

Nu har vi äntligen sommarlov och Fredrika är hemma hos mig! Det var så sorgligt när vi slutade idag. Alla nior grät och Emeli! Johannes slutade och det är så sorgligt för vi har gått i samma klass sedan 4:an! Åå, stackars Cissi! Jag och Fredrika har precis tränat Bilbo att gå i koppel. Han var faktiskt ganska duktig! Kramis på allihopa!

Snart sommarlov!

Nu ökar sommarkänslorna fort....vi får ju SOMMARLOV imorgon. Skönt. Idag var vi på Erikdalsbadet. Det var ganska kul. Fast jag var inte på bad humör så jag badade inte så mycket utan åkte hem ganska fort! Dessutom fick jag Cissis häl på mina tänder...det gjorde ganska ont! Men det kunde ju inte hon hjälpa! Hoppas alla mår bra! Hej då =)

10 Juni

Idag var det dans på gården och efter det vatten krig! Dansen va jätte rolig och det är kul att niorna dansar så mycket. Vattenkriget var jag inte med på för jag ville inte sitta med blöta kläder på pendeln hem! Förlåt Fredrika om jag har verkat sur eller nåt men jag är bara trött och konstigare än vanligt!hihi Vi kan väl göra nåt någon gång! Jag har hittat massa gamla kompisars bloggar. Kul va!?! Jag har saknat dem så mycket!!! Det ska bli såååå skönt med sommarlov på Torsdag!!! Nu måste jag kolla lite om jag har nån bikini att ta på mig imorgon! Hej då alla läsare (om det finns några, hehe)

Varmt

Idag var det väldigt varmt. men det kanske berodde på att jag var så smart imorse så jag tog på mig långbyxor. hehe =) Imorse så tränade vi till dans på gården. Det gick väl så där! Jag kanske borde öva den en gång nu. Får se om jag orkar. Jag har märkt att jag har blivit väldigt seg. Jag är bara trött, deppig och blir lätt irriterad. Jag är allmänt konstig. Hoppas det finns fler som känner samma sak!!! Skriv i så fall gärna en kommentar och berätta hur ni blev på bättre humör igen. Det skullle vara jul att veta. Nu börjar jag bara babbla om ointressanta saker. Förlåt, men det känns ganska bra! Det var så sorgligt på svenskan idag =( Anki, våran lärare ska inte ha oss mer så hon och alla andra började gråta... Vi kommer byte lärare i tio ämnen till 8:an. Det känns inte så bra.... Jag undrar vad alla andra i världen gör nu? Det är kanske en konstig tanke men intressant! (kanske bara jag som tycker det men i alla fall) Man brukar ju bara tänka på vad alla i sin omgivning gör. Man tänker inte på att alla andra i världen gör nåt oxå. Det känns liksom som o tiden står stilla där! Nu börjar jag nästan gråta...vad är det med mig... Jag vet inte äns varför jag är ledsen! Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Jag skriver faktiskt ganska snabbt så nu märkte jag hur långt det har blivit. Men om man skriver allt man tänker på så blir det ganska mycket. Hej då alla betydelse fulla människor i världen!

God natt

Bloggen har krånglat igen. Men nu kom jag in! Tack o lov! Idag var jag på prästvigning i uppsala dommkyrka. Det var högtidligt och fint men jag satt bakom en pelare så jag såg inte så mycket. Det höll på i 2 timmar men det kändes som om tiden rusade iväg. God natt alla kompisar och alla andra (om det är några andra) hehe

Nu ska jag till farfar

Förlåt att jag inte har skrivit på länge! Det har krånglat lite. Idag kom våran kennel förbi för att titta om Bilbo var tillräckligt stor och han var perfekt. Dem kom med 6 hundar som var så söta! Nu måste jag gå. Vi ska till farfar för han fyller år imorgon. Bilbo ska med. det blir typ hans första utflykt! Hej då alla kompisar och alla andra!

Hejsan <3

Idag fick vi tillbaka matte provet!
Jag fick alla rätt, jippi =) Lennart (våran matte lärare) visade upp mitt prov på over headen (stavning?)
Det var lite pinsamt! hihi
Nu ska jag snart äta min mosarella pizza om den blir klar snart....
Idag var även min sista fiol lektion, det är både kul och tråkigt!
Oj da nu måste jag ta ut min pizza ur ugnen sen ska jag nog se på Gilmore Girls!

Hej då alla kompisar och alla andra<3

Gilmore Girls



Om ni inte ser på Gilmore Girls så går ni miste om nåt väldigt kul i erat liv!!!

Skit trött

Jag fattar inte att jag är så trött idag.
Jag har bara varit i skolan till 13.40 och sen varit hemma hela tiden med Fredrika.
Imorse på idrotten körde vi "catch the flag".
Tjejerna ägde killarna med 2-1!!!
I alla fall...sen hade vi sv, lunch, kör, SV.
Nu ska jag bara se Gilmore Girls om Elisabet (syrran) snart kan ge mig tv!
Hej då alla kompisar och alla andra!

Kramisar / Sandrauuw
 

Linkin Park



Visst är den bra!!!
Lite konstig/läskig video men låten är bra!

RSS 2.0