Kallt "bad"

Igår åkte vi skidor till kl 16.30 och sen åkte vi hem och åt tacos. Sen var bastun tillräckligt varm så då hoppade vi in där. Jag var så korkad att jag sa så bestämt och säkert att jag skulle rulla mig i snön. När jag stod där utanför bastun med fötterna i den iskalla snön var jag inte så kaxig längre. Men om jag inte skulle ha rullat mig i snön skulle jag fått höra det hela mitt liv. Så då slängde jag mig  snön och gjorde en snöängel. Sen sprang jag in i bastun igen och skrek för att det var så kallt.

Idag åkte vi skidor till typ 15.30 och då var jag väldigt trött. Sista åket tog jag några svängar utanför pisten men det skulle jag inte gjort........jag åkte och när jag skulle svänga så, ja vad ska man säga...det var typ en meter lös snö och mina skidor åkte in under snön och jag föll framåt och när jag skulle ta emot mig med händerna så åkte dem bara ner i snön. Ni får skratta hur mycket ni vill men jag säger bara att jag inte skulle ha åkt sista åket.

Jag orkar inte lägga i några bilder nu så det får ni se fram emot.

Hej då

I Sälen

♥Jag lyckades få tillgång till pappas dator så det får bli ett kort inlägg.



Jag hade turen att få sitta i mitten så jag kunde sträcka ut benen. Vi hade jätte mycket packning vid fötterna så det var rätt så skönt.

Bilbo har ju en egen bur så han hade nog jätteskönt.



Bilresan tog typ 6 timmar så det var inte så jätteroligt precis. Nu har vi kollat runt i stugan och gjort oss hemmastadda. Vi var även ute med Bilbo och kollade runt i samhället.

Vi får se om det blir nåt till inlägg medan jag är här annars får ni veta hur många ben jag har brutit på fredag.

Nu ska jag vara lite social vi håller på och fikar.

♥See you later♥

Lite bilder

Hej

Nu är det snart melodifestivalen och EMD ska vara med. Glöm inte bort att rösta allihopa.
Idag har jag packat det sista och varit ute med bilbo och tränat.
Igår hade jag lite långtråkigt så då kladdade jag lite.
Här är resultatet....


Fint va....haha

Jag tänkte lägga upp lite fina bilder som förgyller bloggen eftersom jag inte kommer skriva förren på fredag. Jag ska nämligen till Sälen....det ska bli jättekul.
Jag ska ta lite bilder som ni kan få se sen.

Här är en bild på pappa och bilbo när de såg på en komedi...


Soja bara...Bilbo gäspade bara.
Men visst ser det ut som om han skrattar?

Nu ska jag se på Melodifestivalen.

♥Ciao♥

Prov och mera prov.

Hej.
För det första har jag bytt bakgrund. Jag ville ha nåt speciellt med starka färger, som lixom lyser upp bloggen. Och man kan ju inte säga att den är så diskret precis. Ni får gärna skriva och säga vad ni tycker.

Idag är det första dagen på lovet. Jag gick och la mig 00.30 igår så jag trodde att jag skulle sova jätte länge.
Men det är ju typiskt att man alltid vaknar tidigt när man får sova länge och att man alltid är lika tröttt när man måste gå upp tidigt. Idag vaknade jag alltså 9.00. Även om ni inte tycker att det är så jättetidigt så tycker jag det när det är lov.

Förra veckan hände det mycket ointressant men jag får skriva det ändå för jag har inget annat att skriva.
I torsdags hade jag historia prov och jag tror att det gick bra. Man skulle helst skriva två vg-mvg frågor men jag skrev en ordentligt och sen hann jag bara börja på en till.
Igår hade jag kemiprov och ingen i klassen hade typ fattat någonting så vi försökte att få våran lärare att gå med på att inte ha provet. Men tror ni att vi lyckades......självklart inte...typiskt.
Så då satt vi där och försökte det bästa vi kunde. Men våran lärare märkte att vi tyckte det var svårt så han sa en massa ledtrådar.
När det var typ tio minuter kvar var det typ jag och fyra till som satt och skrev och då sa en en jättebra ledtråd till svaret på sista frågan. Synd för de som hade gått.
Men jag tyckte faktiskt att provet gick bättre än vad jag hade föreställt mig.

Men nu har jag lovat min brorsa att gå ut och spela bandy.

♥Ciao ciao♥

Ps! Imorgon bitti åker jag till sälen så då kan jag inte blogga förren nästa fredag, 27/2. Men jag kanske skriver mer senare idag.

Rösta på E.M.D i melodifestivalen på Lördag!!!



Nu vet ni alltså vad ni ska göra.

RÖSTA!!!!

♥See you later♥

Suck

Nu är helgen och den sköna praotiden slut. Nu börjar den hemska tiden i skolan. Jag har glosprov i engelska på torsdag och Historia prov på onsdag. Vi får se hur det går. Idag frågade jag om en praoplats till nästa prao. Jag kommer bli jätte glad om jag får den men jag ska inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken. Men nu får ni inte veta mer om det.
Imorgon är en helt vanlig måndag  med sovmorgon så jag behöver inte gå upp förrän 6.45.....jippi!!!!!!!! hehhe
Nu måste jag skriva ut min novell och sen ska jag sova. Riktigt gott hoppas jag för jag har en vecka framför mig med massa arbete....suck!

♥Natti natti♥

En vanlig dag

Idag var min sista praodag och det var ganska sorgligt att gå hem. Men jag har bestämmt att jag ska komma och hälsa på någon gång. Jag hade pianolektion 16.30 och mamma kunde inte sjutsa så jag fick åka buss. Det kändes väldigt ovant men jag måste väl vänja mig. Pianot gick bra och när jag kom hem tittade jag på Gilmore Girls. Det är jättekul.
Lorelai har världens roligaste humor. Precis som jag...hehe

Nu har jag ätit pizza och resten av familjen sitter och tittar på hockey förrutom mamma som är och jobbar (stackarn).
Jag brukar oxå titta på hockey men jag måste göra nånting sammtidigt för annars blir det tråkigt.

Nu avslöjade pappa en intressant sak som jag måste kolla upp.

♥See you♥

En trött dag...

Idag har jag varit världens tröttaste tjej. jag vaknade kl 6.45 men gick inte upp förrän 45 minuter senare.
Det slutede med att jag gick hemmifrån när jag började på min praoplats. Men jag kom när barnen började så det gick bra.
Idag har jag rättat typ 20 matteböcker. Det tog jätte lång tid och man blev ganska trött efter ett tag av alla tal och alla oläsliga siffror som barnen skrivit. Men det var ändå lite roligt ibland när det var EN HEL sida som var rätt. Det var inte ofta kan jag säga er. Imorrn är sista dagen med dem små sötnosarna. Jag kommer sakna dem. Men det ska bli lite skönt att komma tillbaka till dem gamla vanorna med mitt fasta schema med alla olika lektioner. När man har varit borta från skolan i två veckor börjar man ändå tycka att det är rätt kul att komma tillbaka.
Det här fick bli ett kort litet inlägg för nu måste jag sova.

♥God natt♥

Det var länge sen.

Hej.

Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Typ 3 och en halv vecka. Det har hänt väldigt mycket sen dess.
För det första så mår farfar mycket bättre. Han är uppe i rullstolen om dagarna och som jag har förstått det så är han helt okej.

Sen har jag även fyllt 15 år den 26/1. Det var en riktigt bra födelsedag. Dagen innan hade jag släktkalas. Då åt vi hembakad pizza och tårta. Jag fick boken "Alkemisten", Leona Lewis skiva "Spirit", örhängen, ett halsband, choklad och SMÅTOMATER!!! Jag älskar verkligen småtomater. Jag skulle kunna leva bara på dem.
Självaste födelsedagen började med att familjen uppvacktade mej på sängen. Det var länge sedan hela familjen kom och uppvacktade mig på morgonen eftersom jag behöver gå upp kl 5.50. Och det är inte så många som är så pigga på att gå upp kl 5.50 på morgonen. Men den här födelsedagen hade jag turen att ha sovmorgon så jag behövde inte gå upp förrän typ 7. Jag fick då frukost, tårta och juice att äte på medans jag öppnade alla presenter. Jag fick en bok "Lov utan lov" (som jag håller på att läsa nu, riktigt bra), godis, ett broderi, två romantiska komedier (filmer) och en nyckelring. Sen var det bara att pallra sig iväg till skolan. Där sa alla kompisar grattis och när jag kom hem efter fiollektionen så gjorde vi iordning natchos. Det var jättegott. Och efter det var det fler paket att öppna. Jag fick pengar, småtomater, en skiva, ett spel, en till film, en dvd och en tv. Min tv är jätte snygg. Kanske lägger upp en bild när jag har fått den på rätt plats.
Jag tror inte att jag har glömt något. Efter den här dagen fick jag en god natts sömn.

Den 30/1 var jag på Sallys begravning. Det var den första jag har varit på så det var lite läsligt. Jag, elisabet och Sophie skulle sjunga så vi var där lite innan och tränade. Det var en jätte fin begravning. Kistan stod längst fram med en stor fin blomma på och flera blommor runt om. Jag satt brevid Elisabet och jag var jätte nära att börja gråta . Men jag vlle inte gråta innan vi skulle sjunga för då skulle min röst åka runt som den ville. Men jag lyckades hålla mig. Men direkt när vi hade sjungit och jag satte mig på stolen så kom tårarna. Men då kom jag att tänka på den där dikten som Sally hade skrivit och slutade jag gråta. Det var jätte fint när alla gick fram och la en liten blomma på kistan och sen när de bar ut kistan och vi följde efter och sjöng när hon åkte iväg i bilen. Efter den här stunden i kyrkan var jag helt säker på att Sally får ett bra liv i himlen med Alvar.
På minnesstunden efteråt sjöng jag och mina syskon samt kusin. Pappa berättade en sammanfattning av Sallys liv och det tyckter jag han gjorde riktigt bra. Vi åt smörgåstårta och jag fick träffa pappas kusin, Linda.

Nu håller jag på och praoar i en lågstadieklass. Jag ska vara den här veckan och var där förra veckan oxå. Sen är det skolan som sätter fart på en gång. Vi har prov på onsdagen i So så det hoppas jag går bra. Men det är bara en vecka i skolan efter praon innan det blir sportlov så det är skönt.

Jag har oxå varit i kungsberg (31/1) med mina syskon och min kusin Sophie. Det var jätte kul.Vi åkte från det att liftarna öppnade till det att dem stängde. På bussen hem var vi jätte trötta och satt typ och halvslumrade allihopa.
Nu läntar jag jätte mycket till Sälen. Vi ska nämligen åka dit på sportlovet.

Förra helgen var jag och min familj i Sandviken och hälsade på min mormor och moster. Det var typ 3 dm snö där och det var jätte mysigt att vara ute på promenader med Bilbo. Det var sån där jättefin snö som är som ett tunnt och fint pulver. Jag och Mikael hoppade över en stor snövall med massa olika hopp och gav varann poäng för hur snyggt man hoppade. Vi hade jätte kul därborta och man bara längtar tillbaka till den vita snön. Ibland önskar jag att vi bodde i Norrland. Men jag skulle aldrig klara mig utan mitt kära Stockholm. "Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu. Åldrad i ungdomlig grönska, sjöarnas stad det är du....."  heheheheh.

Jag är väldigt imponerad av er som orkat läsa allt det här. Jag ska försöka skriva oftare så det slipper bli så långa inlägg.

See you later, alligator / ♥Sandra♥

RSS 2.0