Trött :P

Nu har jag precis varit ute med Bilbo. Det va rätt jobbigt att gå upp så tidigt...kl 9 kanske inte är så tidigt men ändå. men jag kunde verkligen inte sova igår eller tidigare idag egentligen :P Det tog typ 1½ timme för mig att somna och då blir man så himla rastlös när man bara ligger där.

Nu får jag se vad jag gör. Kanske går och lägger mig igen om jag inte orkar göra nåt annat...hehe

See you♥

Middag med farmor

Nu har jag och syskonen typ städat hela huset för farmor kom hit på middag. Vi skulle göra lax...men har aldrig gjort det förut men elisabet lyckades riktigt bra. Farmor tyckte det va en fantastisk middag :D
Sen nu hra vi försökt spela ett spel tillsammans men det slutade med att vi blev så irriterade på varann så vi slutade innan det blev slagsmål..:P hehe

Mamma oc pappa komme hem imorrnkväll. Fattar inte att det redan har gått en vecka sedan dom åkte. Jag har saknat dom jättemycke och det kommer bli kul när dom kommer.

Idag har jag oxå städat mitt rum som jag har tänkt göra jättelänge men jag kommer aldrig så långt att det blir klart...
Men nu ser det faktiskt helt okej ut.


Den här låten gillar jag. Texten är så himla bra
Man In The Mirror-Michael Jackson.

See you♥

Vädret kan förstöra allt :P

Idag hade jag , Elisabet, Mikael och Bilbo tänkt gå ner till mälaren och typ sitta där och sola, bada och ha pickninc typ men det ville inte vädret...

Men jag har läst ut New Moon nu och bara måste köpa trean för jag vill fortsätta läsa :D Tänkte köpa den på cdon.com men då måste jag vänta på att pappa ska komma hem :P men det får jag väl göra då för där kostar den bara 49 kr :D

Idag gick vi oxå och såg harry Potter och Halvblodsprinsen igen :P Jag tycker den är jättebra.

Jag skriver ganska korta inlägg men jag har lixom inte så mycke att skriva. Kommentera om det är nåt ni saknar och vill att jag ska börja göra här på bloggen.

See you♥


I <3 Musik



Jag sitter och lyssnar på min nya skiva så jag tänkte dela med mig lite av den bra musiken.
Det här är alltså Jimmy Eat World-A Phraise Chorus.
Jag bara älskar musik. Hur klarar man sig utan den lixom. Det finns alltid nåt man kan lyssna på...alltid nåt som passar till det humöret man är på. Musiken är som en bästa kompis. Man kan dela så mycke känslor med musik och musiken både lyssnar på en och berättar. Om man lyssnar på texterna så får man verkligen en AHA-upplevelse ibland.
Nu tycker ni kanske att jag låter helt rubbad men musik är nåt man alltid har. Musiken kan inte svika en det är bara du som kan svika musiken....

Jag har suttit och läst massa idag. Nu är den verkligen beroendeframkallande....New Moon alltså.
Den är jättespännande just nu så det är svårt att slita sig. Men jag ska chatta med mamma och pappa direkt från Azorerna snart så måste kolla när dom loggar in.

Det är så skönt så här på sommarlovet att bara kunna skylla på att man har sommarlov när man inte orkar tänka. Men nu är det inte så långt kvar av sommarlovet....men vi får försöka ha humöret uppe och tänka possitivt :P

See you♥

Media Markt

Nu har jag varit på Media Markt med Elisabet och Mikael. Jag köpte tre nya skivor.

Charoit-Gavin DeGraw
X & Y-Coldplay
Jimmy eat world-Jimmy eat world

Jag tror att dom är riktigt bra!

Nu har jag inget mer att skriva :P Kommer kanske på nåt senare

See you♥


Filmkväll

Idag har jag varit trött och seg typ hela tiden. Jag har typ bara legat och läst. Men det betyder att jag har kommit ganska långt i New Moon. Jag tyckte den va lite seg och långtråkig ett tag men nu börjar det bli riktigt spännande.

Men anledningen till att jag har varit så trött idag är för att jag, Elisabet och Mikael hade filmkväll igår..och idag :P
Vi började typ kl 18.00 igår och slutade kl 04.00 idag :P Så då kanske det inte är så konstigt att man är trött...
Vi såg The Holiday, Walle oc Spider Man 1 och 2. Jag älskar bara The Holiday!!!
Det är en film som man kan se 100 gånger utan att tröttna och varje gång man ser den så fylls ögonen med tårar.
Jag är en person som har lätt för att gråta men den är bara sååå bra!

Sen vet jag inte riktigt vad som hände idag. Fast jag va så himla trött så fick jag för mig att jag skulle ut och jogga...
så då gjorde jag det konstig som jag är. Men det va ganska skönt med tanke på hur mycke man åt under fimkvällen...:P

Jag måste börja vända tillbaka dygnet. Jag är typ uppe till 2 varje dag och det är inte bra eftersom jag måste börja gå upp kl 6 snart när skolan börjar. Även om det är ett tag kvar tills dess.

Jag har även bestämmt mig för att börja skriva dagbok...eller iaf försöka...
Det kommer va jättekul att läsa när man blir äldre och dessutom tror jag det är skönt att bara skriva ner allt man tänker på. Allt Allt Allt Allt!!! Så vi får se hur långt jag kommer med den idén.

See you♥

Fredagsgrej på Bruket

Hejhej!

Idag cyklade jag hem till Lisa för vi skulle ut och jogga :) Vi sprang till Görveln....eller sprang och sprang :P Vi gick nog mest men vi joggade ibland :) Aja, vid Görveln tog vi ett dopp i sköna Mälaren :) hehe
Det va riktigt skönt! Och jag menar det verkligen. Sen, eftersom vi inte hade nånhanduk med oss så tog vi på oss kläderna över våra blöta bikinisar så det såg ut som om vi va jättesvettiga :P

SEn joggade vi faktiskt ganska mycke tillbaka för vi skulle va hemma hos henne kl 15.00 för då skullle Filip och Tobbe komma så att vi kunde planera Markus och Lisas bröllopspresent. Kajsa gick igenom alla idéer och jag tror att det kan bli jättebra :D
Vi har oxå kommit fram till att Lisa är släkt med Ebbe :P Hon kan alltså inte berätta en sak utan att berätta 1000 andra saker samtidigt xD haha (alla som läser fattar nog inte det roliga med det...xD)

Iaf. Sen va alla jättehungriga..iaf jag och Lisa :P...så då cyklade vi till Burger King innan vi drog till Bruket.

På Bruket träffade vi Kattis och Joel..ehm Margareta...(internskämt)...och vi lekte Tiger och Maffian. Sen gick vi in och pratade om Joels predikan och då började vi snacka om massa saker. Det finns så sjukt mycke man kan prata om.
Det blir ganska rörigt i min hjärna efter sånna samtal men det är kul att fundera på allt och reda ut röran igen :P hehe
Jag tyckte Joels liknelse om att Jesus och Gud är som en rakapparat och ett kärnkraftverk va jättebra.
Jag fattade det så att till en rakapparat måste elektriciteten transformeras innan den kommer till rakapparaten för annars blir det lixom för mycke för rakapparaten...(ni kanske inte fattar :P)...och på samma sätt typ sände Gud ner Jesus till oss människor för att vi inte kan se/träffa Gud. För han är för stor och mäktig för oss..vi skulle lixom inte klara av att träffa Gud..typ...fattar ni??
jag tyckte den va jättebra iaf :) men jag är inte så bra på att förklara så jag förstår om ni int fattar.
Man kan jämföra Gud med Zlatan oxå...(oxå internskämt)...
Kanske ska sluta med mina internskämt...det är kanske inte så kul för er som inte fattar xD

Måste bara säga att man inte kan gå ifrån en "fredagsgrej" utan att ha skrattat.....va har alltid så kul tillsammans :D

See you ♥

:D

Idag ska jag träffa Lisa :) Jag ska komma hem till henne och sen ska vi ut och jogga :P får se hur det går...hehe
Sen ska vi hem till henne och så kommer det lite fler folk och sen drar vi till bruket på fredagsgrej.
Det ska bli kul :D Jag bloggar om det här ikväll eller imorrn.

See you♥

Since you been gone


Gillar den här låten. Den passar alltid. Since you been gone- Kelly Clarkson

See you♥

Skit skit skit skit

Jag hatar mitt liv just nu. Eller jag vet inte vad som är felet med livet men det är en liten bit av innehållet som har spruckit totalt och jag vet inte vad jag ska göra för att fixa det. Hur kul är det att känna sig övergiven och ignorerad av samma person?!
Inte kul kan jag säga er och det värsta är att jag inte kan göra nåt åt det. Jag kan bara sitta här och deppa ihop och tänka på vad jag har gjort för fel. Jag kan inte tränga ut det ur hjärnan och sluta tänka på det hur mycke jag än försöker. Jag har dåligt samvete men har egentligen ingen anledning att ha det.

Vissa killar bara flyr från allt. Dom får aldrig dåligt samvete och dom lyckas alltid med sina flykter. Dom tränger undan allt och verkar ha det så himla lätt och därför ska jag byta kön!
Oroa er inte det där sista skrev jag bara. Men det verkar så mycke lättare att va kille. Dom verkar inte bry sig om nåt och då får man det lättare.

Det va skönt att bara skriva av sig ett tag. Jag får mina stunder då jag totalt tappar kontrollen och vet inte riktigt vad jag gör.
Men just nu vill jag bara spola fram tiden så att jag slipper all den här skiten!

Härlig dag med Hanna :)


Hittade en bild från Danmark. Jag, Elisabet och Mikael åker :)

Har precis kommit hem från en härlig dag på stranden med lilla underbara Hanna :)
Vi hade jättemysigt. Vi badade solade och åt glass :) 
När vi gick för att doppa oss första gången så tyckte vi det va iskallt. Det tyckte vi iförsig varje gång men iaf...
Första gången när Hanna sa att det va kallt så kom det e kille i typ 20 års åldern och sa "Nejdå, det är bara at hoppa i" och sen puttade han i oss!!!!!!!!!!!!!

Hahahahaha...skolja bara. Han puttade inte i oss men han sa så och vi blev jätteförvånade över att han pratade med oss så det blev lite pinsamt.

Vi hade jättekul och jag blev t.o.m lite brun :D

See you♥

Fästing äcklingar!!!

Idag har jag sorterat alla mina smycken :P Det tog ett tag eftersom jag aldrig kan slänga dom som jag inte gillar eller ens dom som är sönder så har jag väldigt många :P Men nu har jag iaf ordning och reda.

Elisabet kom precis in från en promenad med Bilbo och då upptäckte hon en jättestor fästing som satt på hans nos preis över mungipan :( Så då tog vi bort den. Tyckte så synd om honom.
Dom äckliga små krypen borde inte få finnas!

See you♥

Harry Potter och Halvblodsprinsen


Igår kväll såg jag ju harry potter och den va jättebra.....tycker jag iaf. Den bästa Harry Potter filmen än så länge.
Jag tyckte det va kul att det va så mycke på hogwarts. Det är det roligaste.
Jag tyckte den va jättelyckad. Så till er som inte har sett den säger jag bara "SE DEN!".

Idag ska jag inte göra särkilt mycke vad jag vet nu iaf :P
Men imorrn ska jag träffa Hanna :D Det ska bli så kul. hihi

See you♥

Dagen blir bara bättre och bättre :D

Tack Hanna panna för att du kommenterar :) Förtsätt så ;) och det får ni andra oxå gärna göra ;) hihi
Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Eller jag har druckit frukost. Gjorde en hallon smoothie....mums.
Det blev lite sent innan jag kom i säng igår men det berodde på att jag försökte skapa en grupp på facebook åt alla i konfagruppen :) Jag tänkte att det blir lättare att disskutera och planera roliga saker vi kan hitta på :D Så jag hoppas att alla går med.

Solen skiner inga sura miner :D
Ikväll drar jag alltså till biosalongen. Harry Potter väntar och det ska bli riktigt skoj. Alla säger att den är så bra :D
Men innan dess nämnde mamma att det ska grillas till middag så den här dagen blir bara bättre och bättre :D
Nu ska jag läsa....som vanligt :P Men dom här böckerna är verkligen beroendeframkallande.
Det står ju till och med så på baksidan:
"Varning: vansinnigt beroendeframkallande!"
Och jag kan inte göra annat än att hålla med för det är faktiskt sant! :O
Idag finns det ingen att klaga på.

See you♥

Twilight.....the movie :P

Jag har märkt att jag skriver ganska mycke om twilight :P Jag såg precis filmen eftersom jag har läst ut boken...vilket ni redan vet om ni har läst tidigare inlägg :P vad jag är tjatig :P
Men iaf. Jag va väldigt misstänksam mot filmen. Jag älskar boken men egentligen händer det inte så mycke. Så jag va orolig för att det skulle bli en långtråkig och inte särskilt bra film. Och vad ska jag säga.....alltså filmen går inte att jämföra med boken för boken är värkligen skitbra!
Så jag tror att jag blev lite besviken på filmen. Men den va ändå väldigt bra.
Ni märker kanske att jag inte är så bra på att recensera filmer......men jag vill inte avslöja nåt ifall det är nån som inte har sett den och som planerar att se den :P
Menjag tror bara att boken va så himla bra så det är omöjligt att göra en lika bra film. Jag tror att filmen är bättre om man inte tänker på boken. Ni fattar nog ingenting av mitt babbel. Men jag kan sammanfatta och säga att om ni inte har sett den så tycker jag verkligen ni ska se den. Men tänk inte på boken samtidigt...

NU ska jag nog dra mig mot sängen innan ögonlocken faller ihop och jag trillar ihop på golvet och slår ihjäl mig :P

See you♥

:P :P :P :P :P :P :P :P

Jag suger på att komma på rubriker så nu fick det bli en liten smily....eller flera. Dom e roliga :)

Efter det att jag kom hem från bruket så har jag typ inte gjort nånting. Bara slappat typ. Jag har börjat läsa andra boken i Twilight och den är redan jättebra fast jag bara har läst ett kapitel.
Pappa har städat i garaget och hittade tyvärr ett gammalt kasettband som jag och Elisabet hade spelat in till honom i 40 års present. Det betyder att jag bara gick i trean då. Och vi sjöng och spelade och det va sååå pinsamt!!!
Jag sjöng nån himla låt om ett öra :P Usch vad pinsamt det va!

Jag har inte så mycke intressant att skriva :P Imorrn ska familjen gå ut och se Harry Potter och halvblodsprinsen. Det ska bli skoj :D Sen får vi se vad som kommer hända imorrn.

Jag läste en så bra grej på hannas blogg (tvaminuter.blogg.se) "Gör det hellre och ångra dig sen, än att inte göra det och ångra dig sen. Då försökte di iaf."
Visst är det bra?
Det tycker jag iaf.

See you♥

Bruket :D

Idag gick jag upp 8.00! Det va en utmaning, men vad gör man inte för att få träffa sina kompisar :)
Jag cyklade till bruket och träffade Lisa, Kajsa och deras kusin. Vi gick på gudstjänsten och sen fikade vi. Då kom sommarpastorn Joel fram till oss och sa att vi kunde smsa honom om vi ville spela beatch vollyboll med honom och massa andra på fredag. Så han gav oss sitt nummer. Så vi får se...kanske blir det lite vollyboll på fredag.
Sen gick vi ner och badade. Det va väldigt kallt ibörjan. Jag och Lisa räknade till 3 och sen doppade vi oss.
Jag va så inne på att det skulle va iskallt så så fort jag kom över utan sa jag "fy, vad kallt!" utan att tänka :P Men det va faktiskt inte så kallt. Riktigt skönt faktiskt :D
Efter doppet gick vi upp på Bruketbacken och va självklart tvungna att gå ner igen även om ingen av oss va så sugna på det :P
Sen tog vi våra cyklar och cyklade hem.
Så nu sitter jag här och har precis ätit lunch. Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Kanske börjar läsa andra boken i Twilight serien. Jag läste ut första igår och den va jättebra. Ska kanske se filmen ikväll med syrran :)

See you♥

Tack för att ni finns!

Nu har jag precis kommit hem från landet. Det har varit toppen väder så jag har badat och legat ute och läst.

Jag vill säga tack till alla mina underbara kompisar. Ni stöttar mig alltid och vi kan både prata om roliga och tråkiga saker.

  • Ni är bäst att skratta med!
  • Ni lyssnar och tröstar mig när jag har det svårt!
  • Ni kan hålla hemligheter!
  • Ni säger vad ni tycker!
  • Ni är bara bäst helt enkelt!

Jag kanske inte säger det så ofta men ni betyder massa för mig <3
Vad skulle jag göra utan er?!
Älskar er alla♥


Bilder från Danmark

Nu är jag hemma igen :) Cykelsemestern blev kortare än planerat eftersom tältet blev blött och vi hade inte lust att sova i ett blött tält ifall det skulle regna så då ringde vi efter skjuts hem från västerås.
Det va hur skönt som helst att få sova i min egna säng :)

Här kommer lite bilder från Danmark.


hehe...ja. Här provade jag en ja..jag vet inte vad dom heter men iaf. Nånting man hade i krig förut. Och den va jätte tung!
Kunde knappt röra mig :P


Letar fina stenar och snäckor.


Saknar.....<3


Jag och min älskade syster ♥


Såå söta från legoland



Jag ♥ tomater......hahaha


Här är vi vid grenen. Det ligger i skagen. Det var strömt vatten och stora vågor eftersom två hav möts.


Den här trappan fick man cellskräck i...


Här är vi nere i en gruva. Det va bara 8 grader.


Det här är slänggungan. Dom små ljusprickarna är stolarna man sittter i.


Allt va upplyst. Jättemysigt.


Sist men inte minst...jag, mikael och H.C Andersen. Man måste ju va lite kulturell :P

oj vad tiden har runnit iväg :P

Nu måste jag sova

God natt

Bilder kommer :P

förlåt att jag är så seg med att lägga upp bilder :P Men jag har faktiskt ganska mycke för mig. Ska på cykelsemester imorrn efter EMD konserten i Eskilstuna. Ska vara borta till typ fredag så jag har packat endel och så. Antagligen lägger jag inte upp några bilder från danmark förrän jag kommer hem. Men ni överlever nog :) haha
Då får ni se bilder från cyklingen oxå. Det ska bli kul hoppas bara det blir fint väder...annars blir det jobbigt att cykla och svårt att sätta upp tältet i regn....:P

Så håll tummen...absolut inte båda tummarna för det ger otur.
Så får vi se hur många ben jag har brutit när jag kommer hem :S.... hehe

See you♥


Huvudvärk

Jag vet inte vad jag ska ta vägen! Huvudet dunkar och det känns som om det ska sprängas :( Jag fattar inte hur det kan bli så här och huvudvärkstabletten hjälper inte....
Jag får PANIK!!!!!!
JAg kan inte göra nånting :(
Jag har läst lite mer i Twilight nu....har nästan läst 100 sidor idag :) Den är faktiskt riktigt bra. Men jag kan inte läsa mer för då exploderar huvudet. Kanske är bäst att bara lägga sig ner :P

See you♥

Twilight

Nu har alla tjatat så mycket om hur bra Twilight serien är så nu har jag börjat läsa. Har bara kommit ett kapitel men den är bra än så länge.
 
Jag, Elisabet och Sophie har snackat lite om hur vi ska cykla och vad vi ska ha med oss mm, men pappa vill ha en mer detaljerad förklaring på hur vi ska åka och var vi ska stanna och sånt. Så vi får kolla upp lite olika förslag på campingar där vi kan stanna.

Idag är det även en speciell dag för många. Tex Niclas, han fyller 15 år idag :) Jag tror inte att han läser men om du gör det så säger jag ett stort GRATTIS till dig <3

See you♥

Ps! Nu håller pappa på och lägger upp bilderna från Danmark på datan så snart får ni se några :)

Gäsp Gäsp

Hallå everyhopa :D...hahaha...vad rolig jag är :P Det va nån i skolan som sa det men jag kommer inte ihåg vem :P
Idag gick jag upp 8.30 :P skulle ut med Bilbo. Det låter inte så tidigt men det va det..haha
Ibland är det ganska mysigt att gå ut på morgonen bara jag och Bilbo men idag regnade det så då va det inte lika mysigt längre.

Idag ska jag, Elisabet och Sophie planera våran cykelsemester. Vi skulle egentligen satt upp tältet oxå för att se om det är helt. Men eftersom det har regnat så så är det kankse inte så smart. Aja, vi får se hur det blir med det.

See you♥


Borta bra men hemma bäst

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag har haft det jättebra men det är alltid lika skönt att komma hem :)
Jag har ju skrivit lite om hur jag hade det på jylland i stugan men sen åkte vi ju till Köpenhamn i två dagar. En dag var vi på Tivoli. Det va jättekul. Jag åkte en berg och dal bana som heter Demonen och det va en loop i den. Det va första gången jag åkte upp och ner i en karusell så jag är lite stolt över mig själv. Jag åkte oxå en slänggunga. Den va som den på Gröna lund fast den gick högt upp i luftten....ca 30 meter upp i luften. Det va kul men jag blev lite illamående av allt snurr :P
På kvällen när det blev mörkt så tändes alla lampor och det va jättefint. Jag har lite bilder men jag har inte lagt in dom på datan än så ni får vänta lite till :)

När jag kom hem såg mitt rum ut som jag vet inte vad. Jag hade inte städat det på ett tag innan jag va borta och nu hade det gått så lång tid att jag hade glöämt hur stökigt det  var. Jag har börjat snygga upp lite men kom inte så långt :P
Får se om jag gör nåt mer idag..måste iaf bädda eftersom jag drog upp alla lakan när jag städade. Så smart som jag är.....

See you♥

Solbrännd i Danmark

Idag har jag solat på förmiddagen. Det svider lite i ansiktet och på armarna men jag är inte så jätteröd. Och det brukar bli brunt efter ett tag så jag hoppas på en snygg solränna :P

Sen åkte vi till Viborg. Det är en gammal stad här typ. Alla affärer hade stängt men vi gick och kollade runt lite och det var ganska mysigt. På vägen hem handlade vi och nu har vi ätit middag och jag har bakat mumsiga brownies :) hihi

Det ser lite tråkigt ut när jag inte lägger upp några bilder men ni får vänta tills jag kommer hem.

Igår va vi ju på legoland :) Det va kul. Vi började åka massa karuseller och sån där tåg typ som man åker runt i och tittar på allt lego. Den roligaste karusellen va en vattengrej. Man satt på en rund flotte typ och åkte runt i en fors. Sen på slutet var det en backe som man åkte ner för och då skvätte det och man  blev lite blöt. Det a KUL :)
Vi va där hela dagen och snacka om att man va trött i fötterna efteråt :P

See you

RSS 2.0