Bröllopsdag

Idag var vi på Djurgården och gick lite och sen åt vi pick-nick!
Det var jätte mysigt.
Mamma och pappa firade 19 årig bröllopsdag!

Kram på er alla!

Från konserten!



Jag kommer upp i slutet när Sophie lyfter upp mig.
Jag har en gul klänning och ett gult band i håret.
Och mitt hår är jätte lockigt.
Ni kan bara inte missa mig!

Kram på er alla!

bilder från Malmköping

innan konseten.

Jag och Sophie innan konserten.



Danny och Matte.



Visst är han snygg!



Här försöker Danny spela en tjej. Det såg jätte kul ut! hihi



Älskar E.M.D.



Mattias <3



Jätte bra bild tycker jag!



Där stod jag och trängdes! Och det var inte i onödan!


Kram på er alla!

Malmköping 25/7

När jag var i malmköping så såg jag E.M.D. De sjöng i en timme och sista låten var "All for love". Och då lyfte min kusin Sophie upp mig och då...(trumvirvel)...så vinkade Mattias till mig!!!!!!! Det var sååå kul!!!! Och sen trängdes vi vid scenen för att få atografer och kan ni tänka er jag fick Mattias atograf! Elisabet fick Dannys och Sophie fick allas! Det var så bra att jag fick den atograf jag helst ville ha. Kram på er alla!!! Ps! Jag ska lägga in lite bilder!

Heej!

Jag mår toppen! Igår var jag och mamma i Kista och shoppade. Jag fick en gul klänning, en gul bikini, en jättefin vit stickad tröja, ett oranget linne, och ett grönt linne, en vit t-shirt med rosa prickar, en blommig blus, en långärmad beige tröja, en vit tröja med broderade blommor på, en rosa kjol, en rosa t-shirt och ett par örhängen. Sen kl 19 såg vi Mamma Mia, den var jätte bra tycker jag! Jag har börjat läsa "Den skarpa eggen". Del 2 av triologin "Den mörka materian" av Philip Pullman. Idag ska jag packa lite för iorgon ska jag åka till Malmköping. Klockan 20.00 så ska ju EMD sjunga på malma marknaden!!!! Det ska bli sååå kul!!! Det kanse kommer lite bilder senare! Nu ska det bli dem varmaste dagarna på hela sommaren.......skönt! Vi ses/ kramis Sandruuw

???

Förlåt för att jag inte har skrivit på en evighet men det är ju sommar så man har ju roligare saker för sig! Jag har varit på min farmors landställe i Malmköping! Det var jätte mysigt! Min farmor är värkligen bäst! Jag ska åka di igen den 24 eller nåt för då ska E.M.D vara där och sjunga på Malmamarknaden och det får man ju bara inte missa! Längtar dit!!! Jag funderar på att ringa Fredrika och kolla om hon är hemma och se om vi kan göra nåt! Saknar alla jätte mycket! Kramis på er!!!!!

RSS 2.0